1/8
News Thread screenshot 0
News Thread screenshot 1
News Thread screenshot 2
News Thread screenshot 3
News Thread screenshot 4
News Thread screenshot 5
News Thread screenshot 6
News Thread screenshot 7
News Thread Icon

News Thread

Marquee Solution
Trustable Ranking IconPouzdano
1K+Preuzimanja
17.5MBVeličina
Android Version Icon5.0+
Android verzija
1.0.4(22-09-2023)Najnovija verzija
1.0
(1 Prikazi)
Age ratingPEGI-3
DetaljiPrikaziVerzijeИнфо
1/8

Opis aplikacije News Thread

Добродошли у Невс Тхреад, врхунску апликацију за вести која вам доноси најдетаљније и најсвеобухватније информације из целог света. Уз нашу посвећеност испоруци висококвалитетног садржаја и постати ваш извор за све ваше потребе за вестима.


Карактеристике вести:


⭕Останите информисани са широким спектром тема


Разумемо колико је важно да будемо у току са различитим темама. Наша апликација Невс Тхреад покрива вести из различитих категорија, укључујући друштвене медије, политику, бизнис, технологију, забаву, спорт, здравље и још много тога. Са само неколико додира, можете приступити обиљу информација прилагођених вашим интересовањима и преференцијама.


⭕ Прилагођени феед вести


Наша апликација Невс Тхреад користи напредне алгоритме за анализу ваших читалачких навика и преференција. Учећи на основу ваших интеракција, креирамо персонализовани фид вести који доставља чланке и ажурирања директно у вези са вашим интересовањима. Збогом небитним вестима и останите фокусирани на оно што вам је важно.


⭕ Ажурирања у реалном времену


Бити у току са најновијим дешавањима је кључно у данашњем свету који се брзо развија. У Невс Тхреад-у се поносимо испоруком ажурирања у реалном времену директно на ваш уређај. Било да се ради о ударним вестима или извјештавању о важним догађајима, наша апликација осигурава да никада нећете пропустити ниједан ритам.


⭕Мултимедијална интеграција


Свесни смо да потрошња вести превазилази текстуалне чланке. Наша апликација Невс Тхреад интегрише мултимедијалне елементе као што су слике, видео снимци и инфографике како би пружила визуелно привлачно и импресивно искуство. Добијте свеобухватно разумевање вести кроз богат визуелни садржај.


⭕Интерфејс прилагођен кориснику


Невс Тхреад се може похвалити корисничким интерфејсом дизајнираним да ваше искуство читања вести учини лаким. Наш интуитивни систем за навигацију вам омогућава да лако претражујете различите категорије, претражујете одређене теме и откривате нове чланке од интереса. Пронађите вести које желите, када их желите, без икаквих проблема.


⭕ Делите вести са друштвеним медијима


Наша апликација Невс Тхреад вам омогућава да делите новинске чланке и упечатљиве приче са вашим друштвеним мрежама. Појачајте свој глас, започните смислене разговоре и допринесите ширењу поузданих вести путем моћи друштвених медија.


👉У свету засићеном информацијама, може бити изазовно пронаћи поуздан и свеобухватан извор вести. са вестима, ваша претрага се овде завршава. Наша апликација нуди беспрекорно и персонализовано искуство читања вести, пружајући детаљне чланке, ажурирања у реалном времену и интерфејс прилагођен кориснику. Преузмите нит вести сада и откључајте свет знања на дохват руке.


За било какве техничке проблеме или питања, контактирајте нас на маркуеесолутионаппс@гмаил.цом. Даћемо све од себе да решимо ваше проблеме и ценимо сву подршку која је ову апликацију учинила успешнијом!

News Thread - Verzija 1.0.4

(22-09-2023)
Druge verzije
Šta je novoImproved PerformanceBug Fixed

Trenutno nema komentara ili ocena! Da biste ostavili prvi komentar ili ocenu,

-
1 Reviews
5
4
3
2
1
Info Trust Icon
Garantovano dobra aplikacijaOva aplikacija je prošla bezbednosni test za viruse, zlonamerne programe i druge zlonamerne napade i ne sadrži nikakve pretnje.

News Thread - Informacije o APK datoteci

Verzija APK datoteke: 1.0.4Paket: com.varniinfotech.threads.threads
Kompatibilnost sa Android sistemom: 5.0+ (Lollipop)
Programer:Marquee SolutionSmernice za privatnost:https://readtoday.in/privacy-policyDozvole:13
Naziv: News ThreadVeličina: 17.5 MBPreuzimanja: 171Verzija : 1.0.4Datum objavljivanja: 2023-09-22 06:18:42Najmanji ekran: SMALLPodržana CPJ:
ID paketa: com.varniinfotech.threads.threadsSHA1 potpis: DE:85:58:27:92:31:04:3A:47:72:5C:78:0F:43:87:2C:8B:B9:4D:43Programer (CN): AndroidOrganizacija (O): Google Inc.Lokacija (L): Mountain ViewZemlja (C): USDržava/grad (ST): California

Poslednja verzija aplikacije News Thread

1.0.4Trust Icon Versions
22/9/2023
171 preuzimanja2 MB Veličina

Druge verzije

1.0.3Trust Icon Versions
20/7/2023
171 preuzimanja2 MB Veličina

Aplikacije u istoj kategoriji

Možda će vam se takođe dopasti i...